Reviews from New China Dragon Nootdorp

Recent reviews

5.0
Van Kan
29 January 2023

Het was weer heerlijk

Marco Van der ende
29 January 2023

Weer heerlijk gegeten.

Marita
27 January 2023

Was heerlijk!!!

Staessen B
26 January 2023

lekker eten en mooi op tijd

Begage
25 January 2023

Heel jammer vielen de loempia’s deze keer tegen, ze zaten vastgekleefd aan het papier van de zak en vielen uit elkaar toen we ze op de borden legden.

Bertie
13 January 2023

Makkelijk besteld, op tijd klaar en afgehaald, vriendelijk geholpen.

Marcel Advokaat
11 January 2023

Altijd goed.

Rob.
8 January 2023

Heerlijk eten. Op tijd.

Harry Oomens
8 January 2023

Op tijd klaar. Juiste temperatuur. Goed kwaliteit. 👍

Henny Rensen
8 January 2023

Het eten is top en ook het personeel is altijd even vriendelijk.

Pietje Puk
7 January 2023
Kerstmarkt
7 January 2023

Heerlijk maandmenu. Was weer perfect.

Post
7 January 2023
van Kan
5 January 2023

Het was weer super lekker

Barry
3 January 2023
A. Waalewijn
3 January 2023

Goed eten. Op tijd klaar om mee te nemen.

Jolanda van Eijk
1 January 2022

Weer heerlijk gegeten van het eten dat we online besteld hadden. Vriendelijke mensen en het eten altijd op tijd klaar.

Olav
30 December 2022

Complete chaos bij het afhalen. Personeel kon dit niet aan.

Jeannette
30 December 2022

Snel en gemakkelijk!

Henny
29 December 2022

Lekker, warm en op tijd gereed. Een herhaling waard.

Debbie
27 December 2022

Bestelling was via de mail gedaan en al betaald met fooi!! Toen we het kwamen halen waren we 10 min te vroeg dat melden we ook dat wij er al waren maar mensen die later na ons kwamen en toen pas bestelde aan de balie kregen hun eten eerder als ons ? Dat zei mijn man ook maar mevrouw achter de balie was zeer onvriendelijk !! Daarnaast bij thuiskomst verkeerde vlees en verkeerde saus bij onze bestelling !!! En het was ook niet meer goed warm !! Ook gebeld over deze klacht maar er werd slecht op gereageerd . Dus wij komen zeker nooit meer terug !!

Sandra van der Zwan
27 December 2022
Van der Horst
26 December 2022

Heerlijke gerechten , alleen de babi pangang was echt niet lekker , te dik gesneden en niet krokant gebakken! Jammer dit ben ik niet van jullie gewend.

Karel K.
26 December 2022

Voortreffelijk!!

Richard van Beek
26 December 2022

Was weer heerlijk. Zou alleen wat meer vlees bij de tipan ossenhaas mogen zitten.

Koos Voordaan
25 December 2022
Sabina
22 December 2022

Wij vonden de koe lou yuk naar ons idee niet vers. Normaal zijn de ballen knapperig van ballen maar vond ze nu taai en meer meelballen. De kipkerrie was wel lekker, ook de babi pangang..

Ron
21 December 2022
Olaf
18 December 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Marco Van der ende
18 December 2022

Wederom top, goed van smaak.En zeker genoeg.

Sebastiaan
18 December 2022

Chinese rijsttafel besteld en op het afgesproken moment was het helemaal klaar. Prima smaak en voldoende voor vier personen.

Tineke
18 December 2022
John
16 December 2022

Helemaal top heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Robbert Pronk
15 December 2022

Fantastisch zoals altijd. Bedankt weer voor t lekkere eten van vanavond!

Koster
12 December 2022

Heerlijk gegeten

G.
12 December 2022

Goede smaak en kwaliteit, ossenhaas goed gebakken(medium) en niet zoals bij de meeste chinese restaurants te ver door gebakken.

Ronald
11 December 2022

Compliment voor het eten het stond op de afgesproken tijd klaar. Bij thuis komst nog goed warm . Het eten was echt prima van kwaliteit.

De Vries
6 December 2022

Eten perfect, enige minpunt dat je voor mini beetje chilisaus ( omdat je geen sambal wilt) 0;50 ct moet betalen! Terwijl fles daarvan 1,- is! Jammer echt een minpunt!

Monique
5 December 2022

Op tijd en warm . Heerlijk gegeten .

Dg
5 December 2022

Smaakte heerlijk, snel klaar

Marco Van der ende
4 December 2022

De ossenhaas met tau sie saus was weer heerlijk.

Corine
2 December 2022

Super lekker! Altijd goede service en goed gegeten.

Marco
2 December 2022

Snel en smakelijk!

Anoniem
30 November 2022
Rob
28 November 2022

Heerlijk eten. Op tijd

Van Kan
27 November 2022

Was weer mmmm lekker

Behage
25 November 2022

Loempia’s waren heerlijk en stonden klaar. Eerste keer dat ik online bestelde; zeker voor hetgaling vatbaar! Enige minpuntje was dat er geen sambal bij zat.

Casper
17 November 2022

Zo zout dat ik het eten weg heb gegooid

Olaf
17 November 2022

Alles wederom heerlijk!

Helma Baams
14 November 2022

Er zit heel weinig groente in de bami/ nasi welgeteld 10 stukjes prei, geen vlees, paar stukjes ham. Gewoon witte slierten. Wel goede portie en goed warm. Beetje jammer.

Schmeits
14 November 2022

Goede service en kwaliteit

W v Egmond Zwaan
13 November 2022

Dat als je online een bestelling doet je toch nog een half uur moet wachten op je eten. Beetje jammer. Maar het eten was voortreffelijk!

Iskandar
12 November 2022

Internet besteld nog 18m moeten wachten. Betere aandacht voor planning

Sebastiaan
10 November 2022

Prima gerechten, uitstekende smaak.

B+A
5 November 2022

Super lekker. We hadden een maandmenu. Zoveel voor 2 personen. De volgende dag ook gegeten met wat rijst erbij koken. Top

Kees Sluis
5 November 2022

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs. En het staat keurig klaar op de afgesproken tijd.

Olaf
1 November 2022

Alles smaakte ontzettend lekker en vers.

Ferda
1 November 2022

Lekker, vlot geleverd en nog goed warm!!

Rene Starrenburg
31 October 2022

Maand menu van oktober was heerlijk.

Door Toet
31 October 2022

Eten is vers en altijd heerlijk wat we ook nemen.

Vd Belt
30 October 2022

We misten de zoet zure saus bij de pangsit.

Lekker
30 October 2022
Yvonne
30 October 2022

Vriendelijk personeel, lekker eten en de bestellingen staan op tijd klaar

Robert
28 October 2022

Altijd goed en lekker.

Rob Oostwouder
27 October 2022

de lekkerste loempia die je in Zuid Holland kan krijgen

Iwan4
24 October 2022

Online besteld en betaald. Alles stond klaar op afgesproken tijd, incl. de heerlijke sushi. Het was heerlijk. Top geregeld. Bedankt

Christiaan
24 October 2022

lekker gegeten!

Hans van Dorp
23 October 2022

Kon om 18.50 uur afhalen maar werd 19.10 uur. Mensen die na mij binnen kwamen en bestelden werden eerder geholpen. Klopt van geen kant dus ontevreden. Zal voorlopig niet meer bestellen

M vd Putten
20 October 2022

Heerlijke vegetarische loempia's!

Maria
20 October 2022
Sandra van der Zwan
19 October 2022
John de Vreede
17 October 2022

Kroepoek zat niet in de tas. Ik moest dus terug.

Oldenburg
15 October 2022

Heerlijk gegeten, lekkere grote porties!

P
14 October 2022

Lekker eten en op tijd klaar.

Dave
13 October 2022

Prima eten voor een prima prijs.

Rene Zwennes
9 October 2022

Zoals altijd , al 12 jaar van het heerlijke eten genieten. En nog steeds niet duur in deze barre tijden. Net als de Sushi die je daar ook kan bestellen, heerlijke gerechten voor ieder wat wils.

Martin van Kan
4 October 2022

Blijf zo doorgaan met deze goede kwaliteit

Guus Dijkstra
1 October 2022

Het eten was wel prima maar als je een afhaaltijd van 18.30 afgeeft dan moet dat niet 20 minuten later zijn.

pv
1 October 2022

Online besteld op vrijdag om 1800 uur. Gekozen afhaaltijd 1845, was op tijd klaar. Altijd vriendelijke ontvangst. Heerlijke maaltijden!

Ger de Blij
30 September 2022

Het eten was heerlijk. Dat maakt een hoop goed. Maar..... Om 17.39 kreeg ik de bevestiging van mijn digitale bestelling. Om 18:20 zou mijn bestelling beschikbaar zijn. Om 19:00 was het pas klaar. Dat moet echt beter.

Remco
30 September 2022
MM Teeuwisse
25 September 2022

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Hans Goeman
23 September 2022

Prima verzorgd en voor een heel nette prijs.

Mariska
20 September 2022
Jan Frijters
18 September 2022
Bob De graaff
17 September 2022
Bruijne
15 September 2022

Snel klaar, vriendelijk en heerlijke saté!

Suzanne Bos
15 September 2022

Heel fijn dat we nu online de bestelling konden plaatsen. Het eten is altijd lekker en onze bestelling stond al klaar toen we kwamen om het op te halen. Vriendelijke service!

Jan de Gast
11 September 2022

Heel goede kwaliteit

Renee zorg
9 September 2022

Online bestelt, klopte allemaal. Lekker eten.

van Strien
5 September 2022

Goede kwaliteit en levering. Leverancier loopt wel risico omdat je niet vantevoren hoeft te betalen.

CE
4 September 2022

Kwaliteit viel tegen, babi pangang erg droog en sate erg vlak van smaak

Stefan
3 September 2022
eddy
31 August 2022

Prima Kip loempia, de Nasi loempia vond ik wat minder, wat minder uitgesproken smaak, bestellin stond op tijd klaar.

Van Dinter
30 August 2022

Het eten bestellen ging zeer eenvoudig via de website. Op het door ons aangegeven tijdstip stond de bestelling klaar. Kwaliteit van het eten was erg goed.

Hardorff herrewijn
28 August 2022

Heel Goede Indische rijsttafel.

Ron
28 August 2022
John
26 August 2022

Goed eten. Goed warm. Vlees is goed van smaak. Nasi is ook heerlijk. Vaker bestellen.

Angelina
23 August 2022

Lekker!

René Sekeris
23 August 2022

Snel, precies op afgesproken tijd en goed van temperatuur. Wat wilt u nog meer. Kwaliteit o ja die was ook top

Ingrid
22 August 2022

Helaas bleek de bak nasi bij thuiskomst een bak witte rijst te zijn. Voor de rest heerlijk gegeten.

Mw. Rensen
21 August 2022

Het eten is fantastisch. De mensen die er werken super vriendelijk.

Koster
21 August 2022

Was super lekker

Florine Bruin
18 August 2022
Mark
30 July 2022

Altijd goed eten.

van Wissen
29 July 2022

Eten stond al een tijdje klaar, bij thuiskomst lauw. Nasi was flauw van smaak en de groenten bij de garnalen wel héél grof gesneden… smaak van de garnalen op zixh prima. Taugé jammer genoeg niet schoongemaakt.

R.sekeris
27 July 2022

Perfect stond klaar. Alles lekker warm.

Joke van Kan
24 July 2022

Het was weer super lekker en genoeg

TGA
24 July 2022
W hardorff
23 July 2022

Altijd goed !! En lekker .

H.C. de Bruijn
21 July 2022

snel geregeld! prima

Stanley
10 July 2022

Ondanks dat de sate helemaal geen smaak had was alles verder prima !

Marijke
9 July 2022

Lekker eten en goede service

Joke van Kan
7 July 2022

Het was weer super lekker

trudy steenwijk
4 July 2022

zeer goed en goede service

Manyre
3 July 2022

Was zoals gebruikelijk weer top geregeld, ben al jaren een zeer tevreden klant!!!

Dana Advokaat
29 June 2022
Iwan
28 June 2022

Top! Online besteld. Perfect op tijd klaar. In auto mee naar schiedam, in de file en nog was alles goed warm!

Renee zorg
27 June 2022

Online besteld, lekker eten, alles klopte

Ingrid
26 June 2022

Eten was op tijd klaar en erg lekker!

Angelique en marco Samantha en kevin
26 June 2022

Het was weer heerlijk

Wesley
26 June 2022
25 June 2022
Petra
20 June 2022

Eten was weer prima, alleen duurde het afhalen bijna een half uur langer. Ik kreeg wel een extra kroepoek mee.

Jan de Gast
19 June 2022

Heel goede smaak en service

Gerda
12 June 2022

Lekker eten!

Jan de Gast
9 June 2022

Prima kwaliteit en goede service

Me
6 June 2022
Renee zorg
6 June 2022

De nassi was half witte rijst en te veel paprika in het gerecht. Ik had nasi met ossenhaas bestelt. Was dit keer niet zo tevreden. Normaal altijd. Dit was een verkeerde keuze.

Angelique
6 June 2022

Was weer heerlijk

Ruben
6 June 2022

De eerste keer dat het niet goed was bij jullie. Dat ben ik niet gewend… alles was lauw… onze afhaaltijd was 18:00 maar het leek wel alsof het al een uur afgekoeld was. De babi pang was taai en niet lekker, de kip met ketjap was kwalitatief ook slecht. Jammer…

Jan
5 June 2022

Mooi op tijd klaar, lekker en voldoende eten

Lugthart
5 June 2022

Heerlijk !

Jolanda van Eijk
5 June 2022

Het eten was weer heerlijk. Goed warm en heerlijk van smaak

Fred koele
4 June 2022

Prima optijd en lekker warm

Ruud
3 June 2022

Prima

Bolleboom
1 June 2022
Van der Zwan
1 June 2022

Lekker als altijd.

Marita Borst
27 May 2022

Heerlijk gegeten, vonden persoonlijk iets te weinig saus bij de babi pangang, maar deed niets af aan de smaak.

Hans
27 May 2022

Lekker en ruim voldoende. En zo makkelijk om dit via internet te bestellen. Dit gaan we vaker doen.

Joke de Bruijn
26 May 2022

Ik heb te veel witte bakjes met rijst Dat heb ik niet goed begrepen, ik had liever nasi gehad, maar dat is voor de volgende keer

Peter Scheffers
26 May 2022

Ik had een combigerecht besteld met nasi, maar ik kreeg bami. Had ik niet besteld.

Van Kan
24 May 2022

Was weer super lekker We komen graag uit Voorburg bij U het eten ophalen

Guus Dijkstra
24 May 2022

Dit keer was de Mihoen Singapore maar matig; veel mihoen en weinig groente, garnaaltjes en andere zaken. Normaal is hij echt veel beter. Kan gebeuren en volgende keer beter.

Gé Bentvelsen
23 May 2022

Super lekker en warm

Monique
22 May 2022
Monique
19 May 2022

Gewoonweg heerlijk!

Sebastiaan
18 May 2022

Helemaal prima, zowel voorgerechten, als nasi bami en vegetarische onderdelen. Ook vlees een ossenhaas: prima.

De Blij
17 May 2022

Zeer smakelijk, goede temperatuur, nette service, vriendelijk, korte wachttijd.

Arnold Brehler
16 May 2022

Het eten is prima en ruim voldoende, alleen was het niet warm, volgende keer bestel ik gewoon in het restaurant.

Jack G
15 May 2022

Altijd goed en lekker eten bij New China Dragon! Al jaren halen we hier ons maandmenu's en ook nu was het heerlijk en uiteraard veel te veel Morgen dus weer aan de Bami ;-)

Trees Tas
13 May 2022

De bestelling stond klaar toen ik het op kwam halen,en de nassi en loempia's waren heerlijk!!

Jose
12 May 2022

Mooi op tijd klaar en goed warm

Corrine Bol
9 May 2022

Het was moederdag dus dat het druk zou zijn hadden we wel verwacht echter, wanneer er teveel mensen hetzelfde tijdstip voor afhalen krijgen is het niet verwonderlijk dat de wachttijd opliep tot 35 minuten. Hier moet u echt iets aan doen want wij hoorden al van mensen dat ze niet nogmaals bij u zouden bestellen. Het eten was overigens uitstekend

Marina
9 May 2022

Ben altijd tevreden, maar deze keer was de bami erg karig qua toevoeging van groente, vleesje ... Alleen bami en deze was niet op smaak gebracht. Jammer maar ik ga er van uit dat het volgende keer weer gewoon goed zal zijn.

Yvonne van Haasteren
9 May 2022

Het valt mij op dat ik de laatste paar keer, na het eten van de babi pangang last krijg van mijn kaken en een drukkend gevoel op mijn maag/ hartstreek. Gebruikt u misschien vetsin? Als dat zo is vind ik het jammer want dat komt niet ten goede van het eten.

Paul van der Helm
8 May 2022

Nette site om te bestellen. Prima afhandeling. Afstemming van afhaaltijd en bereiding kan een stuk beter. 45 minuten verschil is echt te lang.

Oldenburg
8 May 2022

Het eten was goed, maar ondanks een tijdige bestelling duurde het ontzettend lang voor het klaar was.

Anita van Leeuwen
8 May 2022

Ik had online besteld voor half 6. Na 2x vragen had ik de bestelling om 5 voor 6. Thuis aangekomen was het eten niet echt warm maar lauw

W hardorff
6 May 2022

Was weer lekker.

Jop
6 May 2022

Lekker en goede grote stukken. Wellicht wel erg grote porties. Zijn gebakken bananen ook per stuk beschikbaar? 5 is al een hele maaltijd op zich

C
5 May 2022
Monique
5 May 2022

Was weer heerlijk!

Fred
4 May 2022
Guus
2 May 2022

Prima eten, fijn om ook online te kunnen bestellen en het stond ook op tijd klaar om af te halen.

Marcel
1 May 2022
Ewald
30 April 2022

Had Foe Young Hai met kip besteld alleen weet ik niet waar de kip was

Jolanda van Eijk
27 April 2022

Of je nu daar gaat eten of eten afhaalt, het is altijd erg smaakvol. Vriendelijk personeel

Rijna
25 April 2022

Ik had bami zonder iets van prei of ham er in, het waren alleen bamislierten. Erg jammer

Olsthoorn
25 April 2022

Het was weer heerlijk!

Lisette van der Helm
24 April 2022

Heerlijk gegeten!

Joke van Kan
24 April 2022

Was weer super ik kom uit Voorburg en jullie zijn voor ons de beste Chinees Fijn om per e-mail te bestellen hoef je niet te wachten echt fijn Groetjes fam van Kan

M
24 April 2022

Prima! Eten was goed!

Eric
20 April 2022
Steven z
15 April 2022
Esther
15 April 2022

Heerlijk gegeten! Zelfs de 4 kritische pubers zaten te smullen.

ineke liem
15 April 2022

Eten altijd lekker, snel , heel aardig vrouw . Heel vaak kreeg een kroepoek als bonus😉. Prijs is goed.... sushi bestellen kan ook👍

Anita
13 April 2022

Jammer torn ik thuis kwam miste ik een grote bak nasi qel gelijk gebeld en kon het toen weer ophalen

Ronald
11 April 2022

Het eten was zeer smakelijk en goed warm. Ondanks een volle eetzaal en veel wachtende voor afhalen was de kwaliteit top. Het eten was online besteld en op tijd klaar.

Mark
11 April 2022

Altijd lekker en de sushi is perfect. Nu echter bij de cha sieuw de rode saus er niet bij gedaan. Groeten Mark

Lg de wit
11 April 2022

Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd,en werd snel overhandigd ondanks drukke rij.top

Joke van Kan
10 April 2022

Het was weer super lekker Morgen eten we nog een keer Chinees. Mmmm

M planje
8 April 2022

Altijd super

Monique
5 April 2022
Maria
5 April 2022
leo
4 April 2022

precies op tijd afgehaald en lekker gegeten--

Van den berg
3 April 2022

Prima menu

S.
3 April 2022
Cheng
2 April 2022

Heerlijk

JS
1 April 2022
Renee zorg
30 March 2022

Online bestelt, goede kaart, ruine keuze. Lekker eten

Ingrid Bolleboom
25 March 2022
Angelique
20 March 2022

We hadden het maandmenu, was top, heerlijk gegeten, ruim voldoende.

Roozendaal - van Heuvel
20 March 2022

Echt de allerlekkerste kip loempia's

Vd linden
16 March 2022

Keurig op tijd en lekker

E vd zalm
15 March 2022

Het was wederom heerlijk!

Ron
14 March 2022

Goedemiddag, Gisteren zou ik om 18.50 uur mijn bestelling komen die ik online had besteld. Maar helaas werd het 19.20 uur voor dat ik mijn bestelling kreeg. Ik snap dat het druk is. Maar geef dan online dat inpv 18.50 uur 19.00 uur dan hebben jullie wat meer speling. Verder smaakte het eten prima.

Brunt
14 March 2022

Topkwaliteit eten en goede service

Rosa
14 March 2022
Karin
14 March 2022
Harry Tavecchio
13 March 2022

Prima

Mark Zw.
6 March 2022
Jur
5 March 2022

Lekker eten

Henk
3 March 2022

Het was weer helemaal top.🤩

Marie Christine
3 March 2022

Heel veel. Fijn ook dat jullie vegetarisch koken. Wat ik fijner zou vinden is misschien iets minder rijst en wat meer groente in de vegetarische nasi of als keuzemogelijkheid aanbieden: extra 100 gram groente voor een extra bedrag.

Pascal Vankan
28 February 2022

Er was geen saté bij en na bellen kon die ook niet worden nageleverd. Geen saus bij de bami pangang. 2 keer geen saus vind ik wel een nadeel en ook jammer voor mijn gasten. Stuk minder dan de vorige keer helaas.

Angelique
27 February 2022

Was weer TOP.

N Sprenkels
24 February 2022

Netjes verpakt en smakelijk, helaas werd ik niet lekker na het eten en moest ik overgeven. Jammer.

EJJans
24 February 2022

Authentiek, lekker en vers, precies zoals het hoort te zijn.

Theo
21 February 2022

Prima eten, maar helaas ontbrak er een bakje nasi.

Neilen
20 February 2022

Voor de 3de keer op rij, weer niet op de afgesproken tijd klaar. Ruim 15 min te laat. Niemand anders had er last van, waarom ik dan wel, en niet de eerste keer. Eten is goed dus pfff

Angelique
20 February 2022

Wederom top. Heel erg lekker, gloeiend heet. Aanrader

Tiko Seip
15 February 2022
Bea
14 February 2022

Zeer teleurgesteld alles is duurder dat snap ik maar je krijgt ook veel minder .en als je dan online betaald en je moet nog 1.50 bijbetalen als je het ophaald omdat je iets omgeruild hebt wat 80 cent duurder is vind ik een schande

Henny Rensen
6 February 2022

Super goed restaurant. Kwalitatief goed eten en vriendelijke mensen. Ik heb al diverse mensen geadviseerd om bij dit restaurant te gaan eten of eten te halen. Van iedereen krijg ik positieve feedback.

Arnout Ruifrok
6 February 2022
S van der wal
4 February 2022

Helemaal goed, op tijd geleverd, prima kwaliteit, goed warm.

Jan
4 February 2022

Heerlijk maandmenu

Iskandar
1 February 2022
Lucia
30 January 2022

Alles was prima

Cor Olijhoek
27 January 2022

Helemaal goed!! Eenvoudig bestellen, eenvoudig ter plaatsen afrekenen. Op de afgesproken tijd klaar! Top!!!👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Mark Buurman
27 January 2022

Altijd goed en lekker!

Jan Linkerhof
27 January 2022

Geen,was prima

Van rietschoten
26 January 2022

Ik had online besteld maar ons eten stond al 12 min klaar maar onze naam werd niet opgenoemd, de smaak was daardoor waarschijnlijk erg achteruit gegaan helaas

Tavecchio
26 January 2022

Kwaliteit heerlijk verse producten

es kesselaar
23 January 2022
Remy
22 January 2022
Graswinckel
20 January 2022

Was heel erg lekker!!!

Anjette Heijer
19 January 2022

Het was in een woord heerlijk.

Violet
17 January 2022

Maandmenu was weer top! Ik ben ook groot fannvan de miehoen van deze chinees

Angelique
17 January 2022

Eten smaakte prima Maar ik vraag steeds geen champignons Omdat er iemand allergisch is En dat was weer niet goed er zaten veel champignons in het eten 😖😱

Dirk
16 January 2022

Geen

Olav
14 January 2022

Bestelling was niet klaar, men was het vergeten. Maar als compensatie kreeg ik wat extra. De kwaliteit van het eten was erg goed.

G. Bentvelsen
10 January 2022

Heerlijk gegeten. Afhalen super snel en probleemloos.

Marita
10 January 2022

Makkelijk online bestellen, stond klaar toen ik ging afhalen en tenslotte het smaakte heerlijk!!!!!!

Chris van Haasteren
9 January 2022

Altijd lekker eten hier, vers en goed bereid

Miek
9 January 2022

Altijd lekker eten. Als je lekker Chinees wil eten doe het dan hier.

Joke van Kan
9 January 2022

Het was weer super lekker ga zo door met deze kwaliteit echt heerlijk

Chantal
8 January 2022

Heerlijk gegeten👌

Mark
7 January 2022

Was weer super ...

Suze Bauman
7 January 2022

Het eten was voortreffelijk heerlijk gegeten echt top dank je wel

Hbrunt
7 January 2022

Heerlijk eten en je krijgtgenoeg Eten stond op de afgesproken tijd klaar

Nick
6 January 2022
M
5 January 2022
Edwin
3 January 2022

Uitstekend

Yvonne Vermeer
3 January 2022

Maandmenu, heerlijk! Alleen was de zoet, pikante kip niet pikant.

Mariska
2 January 2021
Swiebel
2 January 2021

Heerlijk eten

Jo
2 January 2021

Eten is altijd goed, we komen hier al jaren. Netjes en verzorgd bedrijf.

Rob
2 January 2021

Goede hoeveelheid

Chris van Haasteren
2 January 2021

Top 👍👍👍

Simone van het Hoofd
2 January 2021

Eten was erg lekker, helaas door de drukte de kroekpoek vergeten!

Ria
2 January 2021

De gerechten waren weer heerlijk! 😋Ook de afhaaltijd klopte helemaal. Alles was prima.

Van der Zwan
31 December 2021

Lekker als altijd

Ingrid Ammerlaan
31 December 2021

Wij hebben een rijsttafel voor 1 persoon besteld. Dat is ruim voldoende voor 2 personen. Het rundvlees was van slechte kwaliteit. Erg taai en hele stukken zeen in het vlees. We hebben meer dan de helft weg kunnen gooien. Erg zonde.

Rijna
28 December 2021

Stipt op tijd klaar en wat was het weer lekker

A Van logchem- hassfeld
26 December 2021

Stond precies op tijd klaar, vriendelijk personeel en het eten was verrukkelijk!

Patrick Pieterse
26 December 2021
George & Ingrid
25 December 2021

We hadden om een kleine bak bami en een kleine bak nasi gevraagd. We kregen 2 grote bakken. De bami was lauw warm en smakeloos. We hebben 3 kwart van de maaltijd weggegooid. Laatste keer dat we gaan afhalen.

Ingrid Bolleboom
23 December 2021
Paul
22 December 2021

Bestelling online geplaatst, stond op aangegeven tijd klaar. Ruime porties en zeer smaakvol. Aanrader. Als bezorgen ook tot de mogelijkheden had behoort (evt tegen betaling), waren het 5 sterren geweest.

Tom
20 December 2021

Eenvoudig en snel bestellen. En op afgesproken tijd staat het klaar

GK
19 December 2021

Good service and tasty food

Erica
19 December 2021

Het Eten is zoals altijd heerlijk. Staat klaar op de gewenste tijd. Prima

Sebastiaan
17 December 2021

Helemaal goed

Esther van Dorp
14 December 2021

Dit keer ging het niet vlekkenloos De bestelling niet op de afgesproken tijd klaar....bon was niet uitgeprint ?? Had bij het maandmenu Bami besteld maar helaas Nasi gekregen.... Ook geen sambal erbij gekregen,normaal wel

Roger Tak
14 December 2021
Gerda Kouwenhoven
13 December 2021

Prima eten! Online bestellen is erg makkelijk, jammer dat er twintig minuten zat tussen beloofde afhaal tijd en werkelijke tijd

A
13 December 2021

Lekker, en snel besteld via de website

Casper
13 December 2021

Komen al ruim 20 jaar bij jullie. Of jullie hebben een nieuwe kok gekregen. Maar de kwaliteit die wij hadden gisteren dat zijn wij niet gewend van jullie. De nasi was geen nasi zoals wij hebben kennen. En de mini loempia's waren niet lekker krispy.

F.Buitelaar
12 December 2021

Was prima 👍

Hans Ligtenberg
11 December 2021

Eten was heerlijk. Echter de vermelde wachttijd bij de internet bestelling klopte niet. Duurde 15 minuten langer. Niet erg masr geef het even aan. Was ook druk!

Joke Driessen
9 December 2021

Zoals altijd, goed verzorgd en erg lekker.

Stefan
8 December 2021

Superlekkere rijsttafel (Indisch en China dragen)

Paul Blokland
5 December 2021
Ronald
5 December 2021

We hadden een babi Pangang loempia's besteld. Verrassend lekker en nog goed warm bij thuiskomst. Zoals altijd goede kwaliteit.

Angela
5 December 2021

Was netjes op tijd, het was genoeg en het smaakte heerlijk.

Harry Oomens
3 December 2021

Het was weer heerlijk. Ook juiste temperatuur thuis. 10 min rijden. En snel/optijd klaar. Alles top.

Nootdorp
29 November 2021

Jammer dat chinese gerechten niet thuisbezorgd worden.

Hans den Ouden
28 November 2021

Ik bestelde: het maandmenu November bestaande uit: mini loempia 8 stuks, saté 2 stokjes, fu yong hai, babi pangang, kipfilet met Zwarte pepersaus, keuze uit een grote nasi, bami of witte rijst. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Wat erg jammer was dat er 2 pakken kipfilet met Zwarte pepersaus in de verpakking zaten en géén babi pangang. Jammer !

Mark
28 November 2021
Jop
28 November 2021

Zeer goed. Grote stukken.

Kelly
28 November 2021

Snel en gemakkelijk je bestelling plaatsen online super makkelijk! Het eten was op tijd klaar zoals vermeld. En niet te vergeten weer heerlijk gegeten. Dankjulliewel New China Dragon

Jolanda
27 November 2021

Weer heerlijk gegeten van het maandmenu. Bij afhalen stond het al bijna klaar.

René de Hoogd
26 November 2021

Lekker gegeten, stond op tijd klaar

Rener zorg
25 November 2021

Stond klaar en klopte allemaal.

Stefan
22 November 2021
Robbert
22 November 2021
Willy de Hilster
21 November 2021

Mag misschien iets meer ei en prei of andere groenten in de vegetarische nassi. Verder was het eten, vegetarische foe yong hai met vegetarische nassi en gebakken banaan, heerlijk!

Frans
21 November 2021

Helaas waren de gerechten aardig afgekoeld en dat zijn we niet gewent

Bakker
21 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. En de tas stond klaar toen ik het kwam halen, ideaal.

Salters
20 November 2021

Lekker eten

Martin Borst
20 November 2021

Op de afgesproken tijd klaar, bestelling makkelijk te plaatsen, en smaakte heerlijk.

Van der Zwan
20 November 2021

Zoals altijd HEEL LEKKER.

Jansen
19 November 2021

Heerlijke, rijk gevulde chinese maaltijd en de kiploempia is verrukkelijk

mc
17 November 2021

Bestellen kan online, dat is heel fijn. Eten kon al eerder dan aangegeven tijd afgehaald worden, en bestelling was goed doorgekomen. Verzoek tot aanpassing van een gerecht ging ook goed. Kwaliteit van eten is goed. Ruime portie.

Marco
17 November 2021

Netjes op tijd en heerlijk eten!

Pronk
15 November 2021

Altijd lekkere eten. Top

Van S
14 November 2021

Online bestellen ging erg makkelijk. En we hoefden maar eventjes te wachten bij het afhalen. We hebben lekker gegeten!

Zla52
10 November 2021
M Lander
8 November 2021

Goede kwaliteit en service eten ook altijd op goede temperatuur en nog steeds erg heet bij thuiskomst. Bestelling ook altijd op tijd klaar. Zou ook fijn zijn als er thuis bezorgd kan worden.

Angelique
1 November 2021

Was weer heerlijk, en voldoende.

Christy
31 October 2021

Helaas ontbraken de mini loempiaatjes bij het maandmenu. Ook was er geen rode saus bij de pangsit goreng. De rest was lekker.

Iwan
28 October 2021

Online besteld en betaald, perfect op tijd klaar, binnenlopen en klaar. Oh ja het was ook nog, wederom, heerlijk:-) Oftewel: helemaal top! Bedankt

S.Verduin
27 October 2021

voor het eerst hier gehaald was helemaal top!

Lut
25 October 2021

Besteld om af te halen moet ik alsnog ruim drie kwartier wachten!!

Ben Iut
17 October 2021

Was top!

Renee zorg
13 October 2021

Was weer heerlijk, goede smaak en alles klopte

Richard van der Jelm
12 October 2021

Netjes op tijd klaar en het was heerlijk!

Efb
11 October 2021

prima, maar succes heeft een keerzijde. Het was heel druk bij het afhalen.

Anoniem
11 October 2021

Was super lekker! We hadden 2 tomaten soep besteld die zat er helaas niet bij! Dat was erg jammer!

Raymond
10 October 2021

Exact op de opgegeven tijd konden we het afhalen, want het stond net klaar. Zelfs na het terug naar huis fietsen was het nog goed op temperatuur. Heerlijke gerechten, het vlees van de babi pangang was nog 'krokant', net als de loempia's. En uiteraard kunnen we er nog een dag van eten. Aanrader!

maja spa
9 October 2021

Door drukte dingen niet helemaal goed gegaan. Opmrkingen bij bestelling online waren niet gelezen en niet aangepast Normaal is alles altijd naar wens

van de laak
8 October 2021

Prima gerecht, ons verzoek om de saus apart te serveren was geen probleem. Mooie flinke portie grootte. Fijn dat de groente in de bami nog knapperig zijn. Prima!

R65
6 October 2021

Snelle service heerlijk eten

Ingmar
4 October 2021

We hebben goed gegeten, de kwaliteit is tot nu toe nog steeds geweldig, wat ik wel graag zie dat sommige personeelsleden wat meer mag lachen, soms lijkt het erop dat ze wat chagrijnig zijn mag wel wat meer gelachen worden.😁

V Geest
3 October 2021

Online besteld goed geregeld en Lekker eten!

Sebastiaan
29 September 2021

Helemaal goed nadat online is besteld. Betrouwbaar adres met heerlijke gerechten.

Iwan
26 September 2021

Het was weer heerlijk! En wat is dat online bestellen toch super handig. Het eten stond precies op tijd klaar.

Mark
24 September 2021

Zoals als altijd. Superlekker

Navarro
21 September 2021

Eten was erg lekker 👍🏼

Paul Visee
21 September 2021

Prima gegeten, maar de pangsit goreng viel tegen. Veel te groot, koek niet lekker. Ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Bolleboom
20 September 2021

Het was weer heerlijk en goed warm. Door drukte duurde het iets langer dan de afgesproken tijd (18.30).

Duijkers Venselaar
20 September 2021

Online besteld voor 18.20 uur en de bestelling pas 18.55 uur meegekregen. Dat is niet goed. Kwaliteit van de kiploempia prima, maandmenu was lekker hoewel de kwaliteit van de nasi niet goed was. Smakeloos en weinig inhoud. Het is beter geweest in het verleden. Hopelijk komt dat weer terug.

Rina
20 September 2021

Makkelijk, lekker en goede service

Ada
17 September 2021

Lekker alleen jammer geen sambal erbij gekregen.

Ruben
13 September 2021

Het eten is erg lekker en van zeer goede kwaliteit. De porties zijn groot en je hebt er meer dan genoeg aan. De service is vriendelijk en snel.

Odette
13 September 2021

Heerlijk gegeten, royale porties!

Erica
12 September 2021

Heerlijk gegeten. Het eten is altijd op tijd klaar. We halen regelmatig af en alles is altijd naar wens.

Marjan
5 September 2021

Was weer super!!

Mertens
5 September 2021

Helaas een stuk minder dan de vorige keer.ook mijn opmerking bij bestelling niet nagekomen en de pindasaus vergeten bij bestelling.

Anita
5 September 2021

Altijd goed

Bolleboom
3 September 2021
JaVe
31 August 2021

Smaakvol! Eend met citrussaus was lekker. Grote porties, lekker gegeten!

Hans
29 August 2021

Lekker eten!

Johan
29 August 2021
de Baat
29 August 2021

goed eten , online besteld , 5 minuten moeten wachten , maar wel goed warm eten !! aan te bevelen !!

Maja
28 August 2021

Eten was heerlijk. Altijd goede service . Evt wensen zijn altijd mogelijk. Halen vaker ons eten hier

Chris
26 August 2021

Altijd goed. Online bestellen is ideaal.

Fred koele
25 August 2021

Het eten was lekker en warm,en optijd klaar.

Kkkk
21 August 2021

Eten heel erg lekker en veel. Raar dat betalen per ideal extra kost

Mertens
20 August 2021

Was deze keer echt perfect. Gekregen zoals gevraagd heerlijk.

S. Lapre
18 August 2021

Heb nog nooit zulke lekkere loempia’s gegeten. Top

Ronald
16 August 2021

Een lekkere tomatensoep, maand menu en bami saté die bij thuis komst nog goed warm was. Kwaliteit zoals altijd super!!

Jacqueline
16 August 2021

Goede kwaliteit, online besteld en snel af te halen. Jammer dat ze geen bezorgservice hebben, alhoewel het restaurant ook erg leuk is om te doen.. voor mij niet in deze tijd nog even

Monique
16 August 2021

weer van een heerlijk maandmenu genoten.

Bridgewater
15 August 2021

Keurig op tijd, hoge kwaliteit

Andersen
9 August 2021

Gisteren Fu Yong Hai met garnalen gehaald en Babi Pangang Ketjap. De één met nassi en de andere met bami. We kregen twee bami en geen nassi. De garnalen waren ver te zoeken in de Fu Yong Hai. Ik heb er vier geteld. Jammer want laatst dit in het restaurant gegeten en toen was het heerlijk.

Harry Oomens
9 August 2021

Het was optijd gereed. Smaakte voortreffelijk. 👍

Erica
8 August 2021

Geweldig zoals altijd.

Bianca
7 August 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Rene van den Hoek
5 August 2021

heerlijk eten en stond op tijd klaar had het online besteld top koks

Karelse
5 August 2021

Besteld bami met ossenhaas, voor 13€ veel bami en weinig andere toevoegingen ook weinig tot geen ossenhaas. Jammer

M.
3 August 2021

Heb niet alles van mijn bestelling gekregen. Om nu terug te gaan, werd mijn eten koud.

Vd belt
1 August 2021

We kwamen er thuis achter dat de bestelde nasi er niet bij zat. We hadden twee keer rijst, terwijl we 1 nasi en 1 rijst besteld hadden. Dit is ons al een aantal keren overkomen.

Frits Muller
1 August 2021

Ti-pan schotel . Heerlijk

Fredrik
30 July 2021

Was heerlijk en ruim voldoende.

Be
26 July 2021

Eten smaakt goed, online bestellen is erg makkelijk. Alleen jammer dat je bij het afhalen geen aparte rij voor de internet bestellingen hebt, de bestelling staat klaar maar koelt toch al iets af.

Monique
23 July 2021

Altijd super lekker, snel en met een glimlach geleverd.

Monique
20 July 2021

Ossenhaas Tau si saus was erg goed, vlees nog lekker rosé

Fs
18 July 2021
Herman Schartman
15 July 2021
Fred koele
14 July 2021

Was goed warm en smaakte geweldig

Vd. Zwan
14 July 2021

Zoals altijd heel lekker.

M Lander
13 July 2021

Prijs en kwaliteit een 9. Bestelling altijd op tijd klaar. Al jaren klant en fan van dit restaurant. Soms gaat er iets verkeerd maar dat wordt altijd perfect opgelost.

Peter de Groot
11 July 2021

Super lekker

Peter
10 July 2021

Heerlijk zoals altijd

Vonk
10 July 2021

de babi pangang was heel weinig en rommelig! De bami was in een kleine bak gedaan in de kerrie zaten grove stukken groente. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt!

Sebastiaan
8 July 2021

Helemaal perfect, op het aangegeven tijdstip, 16.30 uur stond alles al klaar.

B. Meijer
7 July 2021

Ongelooflijk dat maaltijd na bestellen binnen 10 min klaarstaat. Top!

FJ
4 July 2021
Erna
2 July 2021

Zoals gewoonlijk hebben wij lekker gegeten!! Top!!

Knoester
2 July 2021

Heb heerlijk gegeten, ( maand menu juli) Het is ruim voldoende voor 2 personen en de producten waren vers en van kwaliteit. Ik geef jullie daarom ruim voldoende.

Rob
2 July 2021

Het was weer heerlijk, mijn favoriete super loempia

Henk Niphuis
28 June 2021

Als van ouds weer erg goed en lekker

Rijna
28 June 2021

Wederom was het heerlijk😀

M van den Broek
27 June 2021

Lekker...alleen in 1 van de gerechten met ei troffen we wat eierschil aan.

A den hamer
26 June 2021
Josephine
25 June 2021

Het was weer heerlijk! Of je het nou afhaalt of in het restaurant eet, het is altijd goed. Constante kwaliteit. Echt een aanrader

Rene van den Hoek
24 June 2021

Alles stond op tijd klaar en super lekker top een dikke 10

Maria
24 June 2021

always fresh and delicious.

Lanooy Creations
23 June 2021

Besteld en netjes opgehaald. Was zeker lekker. Volgende keer weer.

Jaap
22 June 2021

Maand menu, uitstekend smaakvol een aanrader

Birgit
21 June 2021
Birgit
21 June 2021
martin
21 June 2021

Besteld via internet en afhalen afgesproken om18.30 uur maar kreeg het pas om 19.25 dat vind ik een slechte zaak en geen goede service om een uur te moeten wachten op het eten. Dit is zeker punt voor verbetering. Betreft zondag 20 juni.

Andre
21 June 2021

Ontvangst was niet vriendelijk, was eerst bezig met administratie, toen na 2 minuten de vraag wat ik wilde, toen mijn bestelling klaar was wilde ik deze na de pin betaling aanpakken echter eerst werden de obers geholpen en de fles rode wijn weer opgeruimd, en bar ook, ik moet 2 minuten wachten alvorens ik mijn bestelling kreeg overhandigd, was knullig. Eten was verder prima in orde.

Berk
21 June 2021

Met vaderdag online besteld met tijdslijn 18;30 ging om 19;30 met eten de deur uit.slechte communicatie met klanten eigenlijk geen waarom dit zo uit de hand liep

Staakman
21 June 2021

Het eten was goed... Maar de service liet veel te wensen over Online mijn bestelling geplaatst én betaald. Op de overeengekomen tijd ter plaatse maar.... Ik was niet de enige. Ik heb ruim een uur op mijn bestelling moeten wachten. Wat me dan nog het meeste heeft gestoord is dat er geen enkele uitleg of verontschuldiging van jullie kant naar al die mensen is gekomen...

Mirjam
21 June 2021

Via de online bestel functie heb ik gisteren een maandmenu besteld en direct online betaald. Deze kon ik om 18:50 ophalen. Bij aankomst was de rij zo lang dat ik niet binnen kon staan. Er was “wat” vertraging. Uiteindelijk ben ik ipv 18:50 om 20:15 het restaurant uit gelopen met mijn bestelling. Wat er fout gaat weet ik niet…maar dit kan echt niet! De gehele rij mensen heeft minstens een uur gewacht op zijn bestelling. Vanuit het restaurant is er compleet geen actie ondernomen, een drankje aangeboden of op z’n minst een toelichting om wat er zich afspeelde! Had ik niet online besteld had ik nooit in de rij blijven staan. Ik heb anderhalf uur!!! Op Mijn reeds betaalde bestelling gewacht, bizar!

Mark
20 June 2021

Ruim op tijd online besteld met als afhaaltijd 18:00 uur. Pas om 18:45 uur was het klaar. Thuis aangekomen blijkt dat de bestelling niet compleet is. Restaurant telefonisch niet bereikbaar. Geen zin om terug te rijden gezien anders de rest van het eten koud word. Jammer jammer jammer. Men kan de drukte gewoon niet aan .. Tip : zet op drukke dagen online bestellen uit ...

Linda
20 June 2021

Het eten was heerlijk!! Wat heel vervelend was, is dat ik om 18.20 uur mijn bestelling op moest halen, maar ik een uur later pas echt mijn eten kreeg. En daarbij een uur in een te volle ruimte moest wachten. Dat was echt slecht georganiseerd.

Anja van der Kraan
20 June 2021

Wat was het druk bij het afhalen van onze online bestelling in het door ons aangegeven tijdblok. 35 minuten gewacht. Het was vaderdag dus daar zal een reden van de drukte in liggen. Op een eerdere gewone zondag liep dit precies op tijd. We hebben heerlijk gegeten van onze bestelling.

Bea
20 June 2021

Besteld online afhalen half 6. Moeten wachten tot 10 voor 6. Thuis gekomen zit er een bak mihoen te veel in maar missen we een bak vlees. Beetje jammer gebeld konden we wel gelijk een bak komen halen maar dan is de rest koud.

Carla
20 June 2021

Maand menu afgehaald was goed eten en nog warm bij thuiskomst. Meer dan genoeg eten voor 2 personen.

Sandra
20 June 2021

Lekkere smaken en goede producten bij dit Chinees restaurant. Ik kom er graag :-)

Dorio
19 June 2021

Lekker gegeten weer 👍

Renee zorg
19 June 2021

Heerlijk gegeten, pangsit was erg knapperig, en de mihoen Singapore was goed gevuld en een lekkere kerriesmaak. Een aanrader. Online bestelling ging prima.

Cor
14 June 2021
Saskia van Viegen
13 June 2021

Heerlijk gegeten! Morgen nog de rest opeten…

Hans
13 June 2021
Miranda
10 June 2021

De smaak is altijd goed, maar deze keer niet. Ik kreeg de indruk dat het of te vaak is opgewarmd of over de datum. Heel jammer.

Petra
9 June 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Verschoof
8 June 2021

Iemand heeft er een pot zout ingegooid. Het was dus veel te zout en daardoor niet lekker. Zonde van mijn geld. Ga er niet meer heen

Wim
7 June 2021

Iedere keer weer prima!

Herco
5 June 2021

Online bestelling staat op afgesproken tijd keurig klaar. Bezorging zou het nog beter maken

den hamer
5 June 2021
Marco van der Meer
4 June 2021

Stond op tijd klaar, het eten was warm en lekker.

Elise
4 June 2021

Ik had in de opmerkingen gevraagd voor "alles vegetarisch". Maar helaas zag ik pas toen ik thuis kwam dat ze dat niet goed hadden gelezen. Foe jong hai, nasi en tjap tjoy hadden allemaal vlees. Ik kon alle vlees eruit pikken, maar mijn zoon was er niet blij mee.

Cees
4 June 2021

Heerlijk altijd goed eten hier bedankt daarvoor.

Jolanda van der Toolen
31 May 2021

Surinaamse bami was heerlijk vlees was ook goed. Wij zijn tevreden

René Zwennes
31 May 2021

zoals altijd , weer een vriendelijk ontvangst en heerlijk gegeten. nog even en dan kunnen we weer genieten van al dat lekkers in het restaurant.

Oomens
30 May 2021

Heerlijk. Snel. Juiste prijs. Topper

Joke Nolten
30 May 2021

Het eten was lekker, maar niet echt warm.

Agnes dappergeweldige service
30 May 2021

Geweldige service zeker voor mij met scootmobiel .Ik hoef alleen te bellen voor de zaak en de bestelling wordt gebracht En erg lekker eten om van te smullen

Eline
29 May 2021

Altijd lekker en vriendelijke mensen!

John
29 May 2021

Goed van smaak, ruim voldoende. En ook goed warm toen ik ermee thuis kwam.

Koster
26 May 2021

Super geregeld.

Peter Torken
24 May 2021

Keurig afgehandeld de bestelling. En optijd. En lekkee

Richard Vissee
24 May 2021

Altijd netjes geholpen en prima kwaliteit eten.

Y vd Geest
23 May 2021

Lekker eten en wat een vriendelijke mensen Gewoon top

Ronald
23 May 2021

Lekker en goed warm eten zoals altijd . bestelling was op afgesproken tijdstip klaar. Kan niet wachten tot het restaurant open gaat!!

Gerard
22 May 2021

Prima in orde

Ed
18 May 2021

Prima, zoals altijd

Avdh
16 May 2021
Mark
16 May 2021

Is 5 sterren waard.

Verweij
16 May 2021

Zoals altijd erg lekker kunnen niet wachten tot we weer gezellig in t restaurant kunnen eten komen speciaal uit zoetermeer om daar te halen

Lisette
13 May 2021

Zo lekker we hebben genoten van het heerlijke eten

Houthuijzen
13 May 2021

Geweldig. Staat klaar op de afgesproken Tijd een smaakte zoals altijd heerlijk

Wil Derks
12 May 2021

Het eten was super lekker . On line besteld , stond op tijd klaar .

Cees
12 May 2021
Ronald
10 May 2021

het eten is van zeer goede kwaliteit met verse producten. Stond netjes op tijd klaar ondanks de drukte. bij thuis komst was alles goed warm.

Cootje
10 May 2021

Was weer overheerlijk.

Jan
10 May 2021

Het eten was weer veel en heel erg lekker! Eigenlijk net als altijd.

Hans
10 May 2021

Heerlijk gegeten. Alles was goed en warm.