Beoordelingen van New China Dragon Nootdorp

Recente recensies van New China Dragon Nootdorp

5 sterren na 417 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Morgen nog de rest opeten…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak is altijd goed, maar deze keer niet. Ik kreeg de indruk dat het of te vaak is opgewarmd of over de datum. Heel jammer.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Iemand heeft er een pot zout ingegooid. Het was dus veel te zout en daardoor niet lekker. Zonde van mijn geld. Ga er niet meer heen

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling staat op afgesproken tijd keurig klaar. Bezorging zou het nog beter maken

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar, het eten was warm en lekker.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had in de opmerkingen gevraagd voor "alles vegetarisch". Maar helaas zag ik pas toen ik thuis kwam dat ze dat niet goed hadden gelezen. Foe jong hai, nasi en tjap tjoy hadden allemaal vlees. Ik kon alle vlees eruit pikken, maar mijn zoon was er niet blij mee.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk altijd goed eten hier bedankt daarvoor.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Surinaamse bami was heerlijk vlees was ook goed. Wij zijn tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd , weer een vriendelijk ontvangst en heerlijk gegeten. nog even en dan kunnen we weer genieten van al dat lekkers in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Snel. Juiste prijs. Topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, maar niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service zeker voor mij met scootmobiel .Ik hoef alleen te bellen voor de zaak en de bestelling wordt gebracht En erg lekker eten om van te smullen

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke mensen!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, ruim voldoende. En ook goed warm toen ik ermee thuis kwam.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig afgehandeld de bestelling. En optijd. En lekkee

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd netjes geholpen en prima kwaliteit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en wat een vriendelijke mensen Gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed warm eten zoals altijd . bestelling was op afgesproken tijdstip klaar. Kan niet wachten tot het restaurant open gaat!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Is 5 sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker kunnen niet wachten tot we weer gezellig in t restaurant kunnen eten komen speciaal uit zoetermeer om daar te halen

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker we hebben genoten van het heerlijke eten

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Staat klaar op de afgesproken Tijd een smaakte zoals altijd heerlijk

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker . On line besteld , stond op tijd klaar .

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten is van zeer goede kwaliteit met verse producten. Stond netjes op tijd klaar ondanks de drukte. bij thuis komst was alles goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer veel en heel erg lekker! Eigenlijk net als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was goed en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, snelle afhandeling bestelling. Wederom veel te veel eten! Wel zonde om weg te gooien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, altijd heel goed!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en vers eten, zoals altijd.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet de bestelling gekregen die ik had gedaan. Eten is lekker, maar helaas komt het te vaak voor dat foutieve bestelling meegegeven wordt

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier vaker. Altijd goed eten, en nu super makkelijk te bestellen via de nieuwe site!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd super lekker Maar vandaag was het gewoon niet lekker. Hele grote stukken kipfilet en was taai. Eten was ook flauw zat niet veel smaak aan

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen waren er 2 huisgenoten die het te zout vonden. Het zou dan de foe yong hai zijn geweest, die heb ik niet gegeten.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt dè lekkerste !!!!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker en veel. En makkelijk online bestellen en afhalen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima maaltijden, online besteld en keurig op tijd klaar. Ga zo door.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

prima, snelle service

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, al jaren de beste Chinees in de buurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service. Goed en vriendelijk geholpen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst, ging uitstekend ! Eten is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed vriendelijke mensen Voor het eerst hebben zij iets vergeten gebakken banaan. Maar wij hebben er vaak besteld dus heb ik er geen nara reactie over. Dus zou het ieder aanraden.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en wat kregen we veel! Tot de volgende keer. Dan graag wel fortune koekjes in huis aub, want die horen er wel bij ;-)

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een eenvoudige maaltijd besteld en afgehaald. Keurig op tijd klaar. De smaak was prima en zoals gewoonlijk was het teveel om op te krijgen. Het is wel een smaakvoller geweest in het verleden, vandaar een ster minder.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Dank je wel.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste mensen, De loempia's waren weer heerlijk. Maar de volgende keer zouden wij graag de saus en vlees apart willen hebben aangezien de loempia's in de saus liggend niet meer krokant zijn. Een krokante loempia vinden wij nog veel lekkerder, bij deze dus de vraag of dat mogelijk is? Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keren was het rundvlees vreselijk taai en niet weg te krijgen. Wij hadden nasi ramas besteld. Uiteindelijk dit vlees weggegooid. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Tjaptjoy garnalen met witte rijst en een heerlijke goedgevulde kiploempia. Het is altijd een feestje bij New China Dragon. Uitstekende kwaliteit en goed warm geleverd.......genieten!!!!!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Varieërend maandmenu Goede en vlotte service Nette en duidelijke menukaart Lekker eten Prima prijs

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk en optijd klaar!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer veel en lekker Snelle, goeie service en het eten is prima

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en opgehaald. Eten stond klaar toen ik aan kwam op de ophaaltijd. snel betaald en zo weer thuis, ideaal! Altijd lekker en warm, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker behalve de oekingeend Jammer dat het als Chinees geen traditionele smaak had met bijbehorende hoisinsaus. Jammer want daar zouden we voor terug komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De maaltijden zoals gewoonlijk heel erg lekker. Kip saté heerlijk zacht. Tomatensoep lekker zoet. Langst met saus erg lekker. Een compleet maandmenu heel erg goed en het stond op tijd klaar, zoals afgesproken . Van Nootdorp naar Rijswijk gereden en nog steeds warm👍🏻 Ga zo door!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten , hoop dat ze ooit thuis gaan bezorgen

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Het personeel is netjes en vriendelijk. Het was druk en ik moest een kleine10 minuutjes wachten. In deze coronatijd was alles goed georganiseerd om veilig af te halen. Het eten was lekker.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Snelle bereiding en erg smaakvol.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super wederom. Heerlijk eten en exact op tijd klaar! 👍

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, netjes op de afgesproken tijd klaar, na een ritje van Nootdorp naar Pijnacker nog goed warm en het belangrijkste het was ook erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd, bedankt weer..

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit. En nooit lang wachten. Zeker als je via website besteld

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten zeer goed. Houden zo graag👍

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en zoals altijd heerlijk!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan. Op afgesproken tijd me gemeld, waar de bestelling werd gecheckt. Na 20 minuten wachten gevraagd waar het bleef, nogmaals check, zou nog even duren. Na 30 minuten nog maar eens gevraagd, bestelling niet doorgekomen. Raar verhaal, na 40 minuten naar huis met thuisgekomen een koud menu!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd! Wel 20 minuten later dan de opgegeven afhaaltijd door de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is zoals we gewend zijn zeer goed van kwaliteit. Bij thuis komst ook nog goed warm. Ook stond de bestelling op tijd klaar.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie het was heerlijk

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Staat vlot klaar, goed eten. Maandmenu een aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was, zoals altijd, weer heerlijk! Het stond ook alweer klaar toen ik het kwam ophalen, heel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima Chinees!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg te eten!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds was 't gewoon lekker :)

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd. Het staat opp tijd klaar. Altijd goed hier.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd goed en meer dan voldoende. Altijd fijn om zo'n restaurant in je buurt te hebben ...

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Rond het afgesproken tijdstip was de bestelling klaar. Het was weer heerlijk. Prima porties voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom uitstekende service en lekker eten. Eten stond op de balie klaar precies op het afgesproken tijdstip. Eten was heerlijk. 1 portie Mihoen met gesneden kip was wat donkerder dan normaal (klein beetje aangebrand). Maar smaakte prima. De rest was uitstekend van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima mooi op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed restaurant. Via de website bestellen en ophalen werkt echt heel goed. De kwaliteit van het eten is top. Ik kan iedereen dit geweldige restaurant aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en goed warm.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker, traditioneel zoals je het bij een Chinees restaurant wereld in Nederland. Maand menu is meer dan genoeg voor twee.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Zeker 5 sterren waard.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en alles was weer echt heerlijk zoals het moet 👍👍👍👍

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijke website. Handig om online te kunnen bestellen en alvast te betalen. Het eten is, zoala altijd erg lekker! Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gesmikkeld

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super heerlijk de bestelling stond op afgesproken tijd klaar en het eten smaakte heerlijk morgen de restjes opeten

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer echter misten we de garnalen en ossenhaas in het menu en denken dat er een menu verkeerd gegaan is Gebeurd soms dat je een verkeerd menu mee krijgt . Maar het is wel lekker.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond meteen klaar toen ik aankwam ++ Eten was heerlijk, zelfde hoge kwaliteit zoals altijd. Vriendelijk personeel. Kom hier graag voor Chinees afhalen. Constante kwaliteit! ++

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het doet mij als vaste klant betreuren dat iedereen die voor mij was gratis kroepoek kreeg en toen mijn bestelling gereed was kreeg ik er geen kroepoek erbij ... moest ervoor bij betalen...oeff

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd geleverd. Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, vooral de Babi Pangang en nog gratis kroepoek toe, voor herhaling vatbaar succes. Een klein minpuntje satésaus is wat minder

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima maar het stond niet klaar op de afgesproken tijd, dat was jammer. Verder prima

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten. Goed warm bij thuiskomst.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en supergoede service. Wij hadden de verkeerde tijd ingevoerd bij de online bestelling, waardoor wij veel te vroeg waren. Iedereen ging gelijk aan het werk om ons eten al klaar te maken. Topservice!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers en bestelling klopte helemaal

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk, vriendelijk personeel ...

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en prima op tijd klaar.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Vers en goed warm!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was fantastisch alleen als je om kwart voor vier je bestelling doet voor half zeven en je bent dan alsnog pas aan de beurt om zeven uur ,terwijl er mensen binnen kwamen en bestelde en eerder weg waren dan wij dan vindt ik dat een beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geholpen , blijf komen in onze dorp chinees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, kan niet beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Handig om online je bestelling te plaatsen, duidelijke site

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, niet te vet, in tijden niet zo'n lekkere loempia, mals vlees in de babi pangang en lekkere foe Yong had had gezet. Complimenten

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, stond op tijd klaar, lieve nette personeel. Kom er regelmatig. Kan ook persoonlijke wensen doorgeven

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Allereerst gefeliciteerd met Chinees Nieuwjaar Het eten smaakte weer zo heerlijk. Keurig op tijd stond het klaar. Exht complimenten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Specialiteit: Kip Peper en Zout afgehaald. De stukken kip waren niet zoals gewend. Kip was taaiig. Geen zacht kipfilet gebruikt? Wij hebben dus niet lekker gegeten en de helft weggegooid.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb nasi besteld en kreeg witte rijst wat ik niet lekker vind vanwege de koud ben ik niet terug gegaan

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

kocht loempia china dragon krijg bak waar loempia onder in lag met vlees en saus er over heen vlees was droog loempia viel uit elkaar. gebakken bananen leken wel pap al met al niet lekker, ben ik niet gewend bij jullie.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant. Ik haal regelmatig af. Nu makkelijk via online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en stond op de afgesproken tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar. Bij thuiskomst was het eten nog goed warm. De kwaliteit is zoals wij het gewend zijn zeer goed. We hebben lekker gegeten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

was prima in orde. Keurig op tijd en net zo goed als anders.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Nasi en bami met tjaptjoi en babi pangang waren van matige kwaliteit, het miste de juiste smaak. Groente iets te gaar.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het maandmenu!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, ben een vaste klant

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk. Constante kwaliteit en zeer vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en op tijd en warm!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten 👌

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk gegeten. Vooral de tomatensoep en het maandmenu vinden wij altijd top!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en snel klaar

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was op tijd klaar en zoals altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer heerlijk! We hebben het maandmenu besteld en we kunnen hier 2 dagen van eten want je krijgt meer dan genoeg.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten, zoals altijd. Grote porties en zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de loempia's waren weer heerlijk zo als al het eten daar

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, mooi op tijd klaar en alles prima

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks het ruim genomen tijdstip van afhalen, was de wachttijd toch nog 25 minuten. De loempia was denk wel op tijd klaar, want die was al lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Van het lekkere eten genoten, tot we een zwarte haar in de bami tegen kwamen.:(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren een zeer tevreden klant! Geweldig restaurant met uitstekend goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heel druk met afhalers op zondag na de voetbal live uitz. toch de bestelling op de afgespr. tijd klaar en uitstekende kwaliteit en erg lekker maandmenu.bedank de kok en z,n medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit met verse ingrediënten. Bestelling stond op tijd klaar en was bij thuiskomst goed warm. Het eten is hier altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier voor het eerst besteld. Maar echt voortreffelijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer prima👍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestel proces, heerlijk eten, echt goed.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Niets op aan te merken

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn heel blij met dit restaurant. Heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen en afrekenen. Vriendelijk personeel. Een aanrader.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, online besteld en op tijd klaar

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en afrekenen is super. Bestelling stond ook precies op tijd klaar!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

op tijd heerlijk en compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Vantevoren de bestelling online geplaatst en het eten was op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en snel klaar

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

producten zijn goed komen hier al jaren maar wat jammer is dat je nu minder krijgt dan er voor voorbeeld Cha Sieuw (+Mihoen) vlees voldoende maar de Mihoen waar je ook extra voor bij betaald maar baar weinig is een halve bak dat hoort het zelfde te zijn als de bak met rijst m.v.g j de haard

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Constante kwaliteit en de beste 'chinees' in de regio naar onze mening.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker goede service ik ga er zeker vaker eten bestellen.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk alleen jammer dat we veel langer moesten wachten als wat er op de site aangegeven stond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, al jaren zeer goed. Ga zo door.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nasi was we met prei terwijl het zonder moest zijn. Verder klopte het wel.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen : digitaal besteld. Bij mijn binnenkomst op tijd, bleek de keuken nog daaraan te moeten beginnen. Bijna half uur te laat. Al het rundvlees was niet weg te kauwen alleen de kip was goed. We gaan voortaan naar een ander restaurant.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer fantastisch zoals gewoonlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, goede service. Niets op aan te merken. Ga zo door.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Was warm, superlekker en voldeed daarmee aan alle verwachtingen voor het begin van onze oudejaarsavond!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was vers en erg lekker.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ter plaatse app geïnstalleerd en besteld en betaald. Werkte prima en eten was heerlijk. Ik mistte alleen de optie zsm klaar in het lijstje met mogelijke tijden. Vooral als je pas bij jullie in de zaak via de app besteld zou dit fijn zijn.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed !

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en genoeg, zeker voor herhaling vatbaar, met andere worden een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd stond het klaar en altijd 😋lekker

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is top. Dit systeem werkt goed. Heel blij mee.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld/ betaald via de site en op afspraak 18:00 uur opgehaald. Alles was compleet en het was super lekker. Had voor 10 personen besteld en er was behoorlijk wat over ! Dus zeker een aanrader !

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas 20 minuten moeten wachten vandaag! Daar werd ik niet blij van en is ook zeker niet de bedoeling tijdens corona!! Eten was wel weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Ik ben heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het waren weer heerlijke loempia's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, op tijd en lekker eten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het gerecht wat ik had voor 18 50 met garnalen, kip, varkensvlees en groenten. Telde maar 3 garnalen in het hele gerecht en varkensvlees met veel stukken slobberend vet eraan. Jammer, dat gerecht viel mij erg tegen. Ik had er voor het geld meer van verwacht. De mihoen, de bami, de tomatensoep en het andere vleesgerecht waren gelukkig wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime porties en lekker gegeten. Alleen smaakte de Koe Yu Luk anders dan voorheen .. nieuwe kok of kruiden ? ... ik vond ze voorheen lekkerder smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu en ander gerecht was precies op tijd klaar. Eten was bij thuiskomst nog goed warm. Gerechten waren smaakvol en verse ingrediënten. Babi Pangang was het vlees lekker mals. New China dragon al jaren een aanwinst voor Nootdorp en omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top, zoals altijd!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben met de groep heerlijk gegeten! Echt top

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geholpen en gegeten.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, bestellen graag weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, niets aan toe te voegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk eten. Goed warm. We halen graag onze Chinese gerechten hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker, goede kwaliteit en veel

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm en snel klaar. Ga zo door

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. Ideaal om online te bestellen. Voor herhaling vatbaar.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel lekker!!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goedgevulde loempia! Echt een aanrader!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer netjes verzorgd. Lekker gegeten.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker! En fijn dat we wat kleine aanpassingen kan maken in het maandmenu zodat iedereen in de familie van kan eten (ivm allergieën en 1 vegetariër)

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Heerlijk eten. Makkelijk bestellen via internet. Jammer dat je moet betalen om via internet betalen. Jammer dat ik voor plastic tas moet betalen 2 x terwijl ik tas bij had.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, top kwaliteit, heel lekker en op tijd klaar voor afhalen.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

ALLES PRIMA

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Blij met jullie😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er geen babi pangang bij, maar 2 x een ander (minder lekker) gerecht. Heb hierover gemaild, maar geen reactie ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top chinees. Eten is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, smaak erg goed.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, afhalen geen wachttijd, en nog lekker eten ook nog. Top!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en smaakte heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit in feite 5 sterren, echter toen ik 2 minuten voor de afgesproken tijd arriveerde moest ik nog ruim 20 minuten wachten voordat bestelling klaar was. Derhalve ruime onvoldoende voor nakomen afhaaltijd. Dit zou veel beter moeten website dient geen valse verwachting te scheppen qua aflever moment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitstekend zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

tip !!!!als eten niet op tijd word opgehaald door omstandigheden dan niet lauw meegeven aan de klant als hij komt als het druk is dan altijd warm eten mee geven wel zo fijn als je voor een groot bedrag besteld en je huis vol hebt met visite

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker hier!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en op tijd klaar

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Lekker en warm

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed warm! Alleen hadden we bami gekozen maar kregen wij nassi!!! Vervelend foutje!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk als altijd. Alleen jammer dat ik bami had gekregen ipv de nasi die ik besteld had.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wellicht toevoeging van meer garnalen. Verder heerlijk!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets teveel saus; kan veel minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld met afhalen in het restaurant. Heerlijk eten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker 😋

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. En stond optijd klaar voor ons de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten zoals altijd. Ik ben niet van het klagen dus ook nu niet. Ga zo door!!! Jullie verdienen ook steun in deze tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, eten staat op tijd klaar en heel lekker en grote porties.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk bestelling op tijd klaar en heerlijk gegeten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij hier hebben afgehaald en zeker niet de laatste. Erg lekker gegeten. Eten was van goede kwaliteit, smaak was goed, erg lekker. Genoten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Sterkte in deze tijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Alles lekker warm. Niets mis mee. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar en was thuis nog goed warm. Smaak vol eten met verse ingrediënten en ruim voldoende. Complimenten voor de goed gevulde loempia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was ruim voldoende en erg lekker.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling online gedaan en exact op tijd geleverd en erg lekker.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfet eten met veel smaak voor een goede prijs.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak goed Vers Goede service

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker de maandmenu. Jammer dat kwartje transactie kosten moet betalen bij het pinnen..

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, bestelling online geplaatst en betaald met zelf voorgestelde afhaaltijd. En precies op tijd opgehaald. Heerlijk gegeten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Het eten was thuis nog zeer goed warm. Zoals altijd kwalitatief goed eten en netjes verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Garnalen met Tausi saus besteld; op zich goed, maar kan met veel minder saus!!! Het was eigenlijk saus met garnalen + wat groente, dreef in de saus, ZONDE!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt goed. Het bestelde eten lag netjes klaar op de afgesproken tijd. Lekker gegeten. Maar... helaas niet alles meegekregen wat besteld was. Dit is mij al eerder overkomen. Jammer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd , prima en verzorgd , zelfs in deze barre tijden van Corona

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle porties voor redelijke prijs

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk.😊

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd klaar, en heerlijk gegeten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect als altijd. Dineren in restaurant is altijd fijn en soms nodigen vrienden uit om met ons te dineren en dat is heel gezellige

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen van een maaltijd in deze coronatijd is zeer prettig geregeld. Eenvoudig via internet besteld en exact op tijd stond de bestelling klaar. We hebben thuis heerlijk gegeten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd uitstekend! Ondanks de corona maatregelen, dezelfde goede en snelle service.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Over het eten niets dan lof, laten we wel wezen. Het was weer heerlijk en we hebben er van genoten, maar .......... wat zwaar tegen viel, was de tijd. Ik bestelde om vijf over zes, afhaaltijd half zeven, was er om tien voor half zeven (je weet maar nooit; de bestelling komt er aan, zei het meisje), om tien over half zeven gereclameerd en ik ging pas tegen kwart voor zeven met de bestelling de deur uit. Ik zag iedereen komen en gaan met hun bestelling , maar de mijne kwam maar niet, en ik al die tijd maar wachten. Dat vond ik tegenvallen. De keren er voor ging het zo goed, was je op tijd aan de beurt, en nu was het prut. Sorry!! Niet leuk. Toch een groet en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geholpen en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten Veel verse groente echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. We hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd prima. Ossehaas is zeer goed. Kom er al jaren graag. Makkelijk nu ook van tevoren online bestellen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte erg goed en het was op de aangegeven tijd klaar.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was perfect op de afgesproken tijd! Het eten was over het algemeen goed, all een het Babipangangvlees viel tegen. Het vlees was nogal taai.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op afgesproken tijd klaar. Vriendelijk geholpen. Helaas was de kip loempia echt veel te pittig en iets te lang doorbakken. Maar doordat hij zo scherp was niet op gegeten en zal deze zeker niet meer bestellen. Kippensoep was wel weer erg lekker en goed gevuld.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

+ Het maandmenu oktober was heerlijk. - Jammer dat de Vietnamese loempia’s er niet bij zaten. + Na het bestellen werden we goed op de hoogte gehouden en wisten we precies wanneer we onze bestelling konden ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke babi pangang en foejong hai met garnalen zit echt vol garnalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en heerlijk gegeten. Eindelijk weer eens een goede stok kip saté. Goed gevulde bakken en het was nog behoorlijk heet bij thuiskomst. Geen meerprijs voor vegetarische bami of basis.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor 3 personen eten afgehaald en zoals altijd stond het klaar. Het was weer heerlijk eten. We hebben er van zitten smullen.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ook de nieuwe bestelmethode

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk Mals vlees

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit ingrediënten, prima smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Foe Yong Hai en ditto ajam pangang. Precies op het afgesproken moment klaar dus wachten niet nodig. Zeer royale porties.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke grote bami loempia met flink stuk Omelet erin , Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ti pan besteld, maar kreeg een andere soort. Dit was natuurlijk te laat om te ruilen ivm aan menu begonnen was. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker👍🏻

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

vandaag voor het eerst besteld bij new china dragon besteling stond klaar toen ik het kwam halen en het was super lekker zekker vaker bestelen bij deze toko.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties. Veel verse groente bij de gerechten.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en goed eten.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen. Lekker eten. Loempia’s waren heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is OK. Er zat nogal wat zeen in de ajam pangang.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, alles heerlijk. En de wachttijd ook prima!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten is prima en stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al keurig klaar op het ophaaltijdstip. Heerlijk gegeten, alles ging op. Altijd dezelfde kwaliteit van het eten!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect en mooi optijd en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer sinds lange tijd besteld. Was positief verrast over de kwaliteit

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, precies op tijd klaar. Binnen 5 min. weer buiten met een heerlijke maaltijd. Top!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online gerechten besteld, die heerlijk waren! Het afhalen ging efficiënt en zeker ook klantvriendelijk. Kortom een aanbeveling waard, ook om daar te eten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Is fijn: thuis op basis van de site kiezen wat je wilt eten, je bestelling online doorgeven èn betalen en vervolgens staat de bestelling klaar op het aangegeven tijdstip. Top! En.... helemaal Corona-proof

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, maar men kon niet aan de afgesproken tijd voldoen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is fijn om nu ook online te kunnen bestellen en betalen. Bij aankomst stond het eten net klaar. Mooi zo, nu met de corona regels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De augustusaanbieding smaakte heerlijk, komen snel weer terug!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goede prijs & lekker.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, smaakvol.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed van smaak. Voor ons al jaren de beste uit de regio.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Van bestellen tot het ophalen zeer goed! Makkelijk en duidelijke site en na het betalen direct een bevestiging per mail. Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd, top geregeld!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar. Het eten was weer heerlijk

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst ontbrak de kroepoek. Jammer. Als ik het tegoed houd wordt de beoordeling vijf sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten perfect Alleen niet meer in de nacht een mail sturen voor een beoordeling. Er zijn ook mensen die willen slapen

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaker besteld. Lekker eten en op enkele keer na eten altijd op tijd klaar om afgehaald te worden.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten. Bestellen online erg handig...

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was zo droog dat we 80% direct in de afvalbak hebben gegooid. Wij zijn uitgegeten bij China Dragon.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu besteld en voor het geld een grote hoeveelheid. We hadden babi pangang de smaak was goed, fou yong hai en kipgerecht waren nogal flauw van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was echt weer heerlijk!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd geleverd, smakelijk gegeten.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kon het eten op tijd ophalen en het smaakte geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!! Het was erg handig om online te bestellen en het eten was zoals gewoonlijk, erg lekker.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig hoe bestellen en betalen vanaf de site geregeld is. Ik kon m’n bestelling op een afgesproken tijdstip ophalen. Stond keurig ingepakt al helemaal klaar. Helemaal Corona-prof op deze manier, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, grote porties, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is alleen vreemd als je alles van tevoren afrekent, je ook €0,25 transactie kosten moet betalen. Gaat mij niet om het kwartje maar vind het vreemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling plaatsen en betalen was duidelijk en simpel. Tijd aangeven dat je wil ophalen. Met ophalen in het restaurant was ook heel duidelijk en snel. Eten waar het om draait was prima en ruim voldoende hoeveelheid.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en het stond op tijd klaar zoals afgesproken. Kortom: Top👍

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanaf het begin dat zij begonnen zijn in Nootdorp halen of eten we daar. Alles wat we nemen is altijd smaakvol en voldoende de eigenaren doen er alles aan om je te laten genieten van hetgeen ze je aanbieden. Ga zo door.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu afgehaald. Uitstekende kwaliteit niets op aan te merken.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice kwaliteit en vooral maandmenu zeer uitgebreid, lekker en veelzijdig. Aanrader als je even geen zin hebt om zelf te koken. Online bestellen en betalen tijd reserveren dat je t ophaalt perfect geregeld allemaal.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd klaar, zoals altijd.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd snel gereed en goed eten

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het heel makkelijk om te bestellen en het stond keurig klaar op de aangegeven tijd. Prima!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegaan, mijn dochter kon het zo afhalen, top!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Voor het eerst online besteld. Erg gemakkelijk en het stond op tijd klaar! Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, ik vind het wel wat zo via de website bestellen. Alles op tijd, eten smakelijk als van ouds. Van mij krijgen jullie een tien!!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maandmenu

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Ik ben erg blij met de vernieuwde online bestel procedure

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, ik vind dat wel wat, zo bestellen via de website. Over gisteren deze opmerking: wij bestelden nummer 81 met VEGETARICHE nassi. Uiteraard, toch? We bestelden ook nummer 161 met chinese bami. We kregen VEGETARISCHE chinese bami. Lief bedacht, daar niet van, maar we hadden toch liever GEWONE Chinese bami gehad, dus met vlees.. Een volgende keer beter, toch?? Nu nergens meer over praten, goed? Groeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde bestelling mee gekregen na online te hebben besteld. Naast het maand menu kregen we 3x Foeyonghai mee i.p.v. Babi pangang & Kong Pai Kai (+Nasi). Was een beetje eenzijdige maaltijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag kip loempia's besteld. Lagen keurig op tijd klaar. Helaas in een enkele zak en de olie droop er uit. Was goed van smaak en temperatuur. Veel taugé, ei en kip. Verder best tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en goed verzorgd. Alleen jammer dat je kosten moet betalen wanneer via ideal betaald. en zelf het eten ophaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, jammer dat er geen standaard kroepoek bij zit! Miste net even die bite.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer is de bestelling niet compleet!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Al was de ketjap heel erg zoet. Waar ik erg ontevreden over was, was de service en tijd. Voor 18u besteld met ophaaltijd van 18.30u. Via mail werd dat zomaar 19u gemaakt. Ik was op tijd, maar uiteindelijk was het eten er 19.40u. Daarbij konden jullie geen enkele tijdindicatie afgeven en ook geen enkele aanbieding van een drankje van het huis ofzo. Mijn kind heeft hierdoor erg laat gegeten en naar bed gegaan met volgende dag school. Niet tof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en veel alleen de wachttijd was wat lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De online bestellen is goed gegaan. Het ophalen is minder goed. Alle begrip voor de 1,5 meter afstand en daardoor de lange rij tot buiten het restaurant. Er is maar 1 rij voor ophalen van reeds betaalde bestellingen en het nog moeten bestellen. Hierdoor sta je te wachten in de rij terwijl je eten allang klaarstaat bij de kassa. Op het moment dat je dan langs de rij loopt op je al betaalde en klaarstaande bestelling op te halen wordt in de rij gezien als voordringen...meer duidelijkheid bij de ingang over op te halen betaalde bestellingen is de oplossing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en snelle afhaal service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten goede service.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geleverd. Lekker eten. Meer dan voldoende

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

vers eten goed verzorgd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben hier regelmatig bestellingen geplaatst wat altijd zeer succesvol was. Helaas deed ik het nu voor de eerste keer via de site en ging het mis. Afgesproken tijd was niet helemaal haalbaar en ik miste een gerecht van de bestelling. Gelijk gebeld en ze zouden het goed maken. Wacht dus af voor de volgende keer.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes optijd klaar. Snelle service en prima eten

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer was het deze keer weer heerlijk en hebben we er als gezin smakelijk van gegeten. Helaas is het uit eten gaan nog niet ideaal maar zodra het weer kan zullen we zeker weer komen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Digitaal bestellen en betalen is handig en werkte prima. Een minpunt was, dat het 25 minuten later klaar was om mee te nemen, dan gemeld bij de bestelling. Zeker in Corona tijd wacht ik die 25 minuten liever thuis dan in de wachtruimte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu een aantal keer gebruik gemaakt van online bestellen, helemaal perfect!!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk zoals altijd

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heel erg lekker!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar , eten is altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snell afhandeling vd bestelling en weer heeeerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat helaas een bak nasi bij de bestelling terwijl ik bami besteld had.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig bestelsysteem. Alles stond klaar op het afgesproken tijdstip. Het eten b was goed, warm en smakelijk gegeten.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Makkelijk om online te bestellen,ideaal!,

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: vriendelijke dame, goede service en heerlijke gerechten!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat online bestellen En smaakte weer fantastisch zoals altijd *****

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eindelijk weer open. alhoewel op bestelling , uitstekende kwaliteit , heerlijk gegeten , snelle bediening. dank voor de heerlijkheden.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte niet, normaal wel.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig, netjes, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op afgesproken tijd klaar en zoals altijd op het eten niets aan te merken! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben er heel tevreden over ,deed het vaak per telefoon,maar dit is nog makkelijker.lekker thuis je bestelling doen,het zou nog mooier zijn als het ook nog kon worden thuis gebracht. Vr Gr.A den Hamer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Het online bestellen ging zonder problemen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online bestellen is zeer goed verlopen. Fijn dat deze mogelijkheid geboden wordt en ook in het restaurant Is het prima geregeld.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kipsate was koud

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en ruime porties. Echt één van de betere Chinese Restaurants.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar, de looplijnen in het restaurant waren duidelijk en het eten lekker als altijd!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend, goede smaak, super warm, echt tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en het was goed georganiseerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit mag van mij altijd zo blijven. Voor jullie dan een kleine aanpassing in het restaurant maken als er gasten zijn, dat die dan geen last van de afhaalklanten hebben als ze die weggaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed heerlijk maand menu . Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker en genoeg voor de volgende dag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Goed warm en ik had online besteld. En het was op tijd klaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Het was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen. Bij het afhalen op de afgesproken tijd was de bestelling al klaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ouderwets lekker en ruim voldoende. 👍 Bedankt en tot de volgende keer. 😉

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op afgesproken tijdstip stond het klaar voor afhaal.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, stond klaar op afgesproken tijd om afgehaald te worden.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we altijd eten van een goede kwaliteit. Eten was op de bestelde tijd klaar ondanks de drukte. Dit zijn mensen met passie voor de zaak. Jammer is het restaurant zelf dicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Ook meer dan genoeg, de twee porties waren genoeg voor 3 man (niet al te grote eters). Vooral de garnalen met zwarte pepersaus vielen erg in de smaak.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Prima verzorgd en rijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk om weer een keertje Chinees te kunnen eten. Het eten was erg lekker

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant lekker eten