Beoordelingen van New China Dragon Nootdorp

Recente recensies van New China Dragon Nootdorp

5 sterren na 186 reviews

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker! En fijn dat we wat kleine aanpassingen kan maken in het maandmenu zodat iedereen in de familie van kan eten (ivm allergieën en 1 vegetariër)

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Heerlijk eten. Makkelijk bestellen via internet. Jammer dat je moet betalen om via internet betalen. Jammer dat ik voor plastic tas moet betalen 2 x terwijl ik tas bij had.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, top kwaliteit, heel lekker en op tijd klaar voor afhalen.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

ALLES PRIMA

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Blij met jullie😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er geen babi pangang bij, maar 2 x een ander (minder lekker) gerecht. Heb hierover gemaild, maar geen reactie ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top chinees. Eten is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, smaak erg goed.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, afhalen geen wachttijd, en nog lekker eten ook nog. Top!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en smaakte heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit in feite 5 sterren, echter toen ik 2 minuten voor de afgesproken tijd arriveerde moest ik nog ruim 20 minuten wachten voordat bestelling klaar was. Derhalve ruime onvoldoende voor nakomen afhaaltijd. Dit zou veel beter moeten website dient geen valse verwachting te scheppen qua aflever moment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitstekend zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

tip !!!!als eten niet op tijd word opgehaald door omstandigheden dan niet lauw meegeven aan de klant als hij komt als het druk is dan altijd warm eten mee geven wel zo fijn als je voor een groot bedrag besteld en je huis vol hebt met visite

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker hier!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en op tijd klaar

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Lekker en warm

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed warm! Alleen hadden we bami gekozen maar kregen wij nassi!!! Vervelend foutje!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk als altijd. Alleen jammer dat ik bami had gekregen ipv de nasi die ik besteld had.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wellicht toevoeging van meer garnalen. Verder heerlijk!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets teveel saus; kan veel minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld met afhalen in het restaurant. Heerlijk eten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker 😋

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. En stond optijd klaar voor ons de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten zoals altijd. Ik ben niet van het klagen dus ook nu niet. Ga zo door!!! Jullie verdienen ook steun in deze tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, eten staat op tijd klaar en heel lekker en grote porties.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk bestelling op tijd klaar en heerlijk gegeten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij hier hebben afgehaald en zeker niet de laatste. Erg lekker gegeten. Eten was van goede kwaliteit, smaak was goed, erg lekker. Genoten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Sterkte in deze tijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Alles lekker warm. Niets mis mee. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar en was thuis nog goed warm. Smaak vol eten met verse ingrediënten en ruim voldoende. Complimenten voor de goed gevulde loempia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was ruim voldoende en erg lekker.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling online gedaan en exact op tijd geleverd en erg lekker.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfet eten met veel smaak voor een goede prijs.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak goed Vers Goede service

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker de maandmenu. Jammer dat kwartje transactie kosten moet betalen bij het pinnen..

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, bestelling online geplaatst en betaald met zelf voorgestelde afhaaltijd. En precies op tijd opgehaald. Heerlijk gegeten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Het eten was thuis nog zeer goed warm. Zoals altijd kwalitatief goed eten en netjes verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Garnalen met Tausi saus besteld; op zich goed, maar kan met veel minder saus!!! Het was eigenlijk saus met garnalen + wat groente, dreef in de saus, ZONDE!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt goed. Het bestelde eten lag netjes klaar op de afgesproken tijd. Lekker gegeten. Maar... helaas niet alles meegekregen wat besteld was. Dit is mij al eerder overkomen. Jammer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd , prima en verzorgd , zelfs in deze barre tijden van Corona

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle porties voor redelijke prijs

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk.😊

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd klaar, en heerlijk gegeten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect als altijd. Dineren in restaurant is altijd fijn en soms nodigen vrienden uit om met ons te dineren en dat is heel gezellige

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen van een maaltijd in deze coronatijd is zeer prettig geregeld. Eenvoudig via internet besteld en exact op tijd stond de bestelling klaar. We hebben thuis heerlijk gegeten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd uitstekend! Ondanks de corona maatregelen, dezelfde goede en snelle service.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Over het eten niets dan lof, laten we wel wezen. Het was weer heerlijk en we hebben er van genoten, maar .......... wat zwaar tegen viel, was de tijd. Ik bestelde om vijf over zes, afhaaltijd half zeven, was er om tien voor half zeven (je weet maar nooit; de bestelling komt er aan, zei het meisje), om tien over half zeven gereclameerd en ik ging pas tegen kwart voor zeven met de bestelling de deur uit. Ik zag iedereen komen en gaan met hun bestelling , maar de mijne kwam maar niet, en ik al die tijd maar wachten. Dat vond ik tegenvallen. De keren er voor ging het zo goed, was je op tijd aan de beurt, en nu was het prut. Sorry!! Niet leuk. Toch een groet en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geholpen en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten Veel verse groente echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. We hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd prima. Ossehaas is zeer goed. Kom er al jaren graag. Makkelijk nu ook van tevoren online bestellen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte erg goed en het was op de aangegeven tijd klaar.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was perfect op de afgesproken tijd! Het eten was over het algemeen goed, all een het Babipangangvlees viel tegen. Het vlees was nogal taai.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op afgesproken tijd klaar. Vriendelijk geholpen. Helaas was de kip loempia echt veel te pittig en iets te lang doorbakken. Maar doordat hij zo scherp was niet op gegeten en zal deze zeker niet meer bestellen. Kippensoep was wel weer erg lekker en goed gevuld.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

+ Het maandmenu oktober was heerlijk. - Jammer dat de Vietnamese loempia’s er niet bij zaten. + Na het bestellen werden we goed op de hoogte gehouden en wisten we precies wanneer we onze bestelling konden ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke babi pangang en foejong hai met garnalen zit echt vol garnalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en heerlijk gegeten. Eindelijk weer eens een goede stok kip saté. Goed gevulde bakken en het was nog behoorlijk heet bij thuiskomst. Geen meerprijs voor vegetarische bami of basis.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor 3 personen eten afgehaald en zoals altijd stond het klaar. Het was weer heerlijk eten. We hebben er van zitten smullen.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ook de nieuwe bestelmethode

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk Mals vlees

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit ingrediënten, prima smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Foe Yong Hai en ditto ajam pangang. Precies op het afgesproken moment klaar dus wachten niet nodig. Zeer royale porties.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke grote bami loempia met flink stuk Omelet erin , Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ti pan besteld, maar kreeg een andere soort. Dit was natuurlijk te laat om te ruilen ivm aan menu begonnen was. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker👍🏻

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

vandaag voor het eerst besteld bij new china dragon besteling stond klaar toen ik het kwam halen en het was super lekker zekker vaker bestelen bij deze toko.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties. Veel verse groente bij de gerechten.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en goed eten.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen. Lekker eten. Loempia’s waren heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is OK. Er zat nogal wat zeen in de ajam pangang.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, alles heerlijk. En de wachttijd ook prima!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten is prima en stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al keurig klaar op het ophaaltijdstip. Heerlijk gegeten, alles ging op. Altijd dezelfde kwaliteit van het eten!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect en mooi optijd en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer sinds lange tijd besteld. Was positief verrast over de kwaliteit

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, precies op tijd klaar. Binnen 5 min. weer buiten met een heerlijke maaltijd. Top!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online gerechten besteld, die heerlijk waren! Het afhalen ging efficiënt en zeker ook klantvriendelijk. Kortom een aanbeveling waard, ook om daar te eten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Is fijn: thuis op basis van de site kiezen wat je wilt eten, je bestelling online doorgeven èn betalen en vervolgens staat de bestelling klaar op het aangegeven tijdstip. Top! En.... helemaal Corona-proof

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, maar men kon niet aan de afgesproken tijd voldoen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is fijn om nu ook online te kunnen bestellen en betalen. Bij aankomst stond het eten net klaar. Mooi zo, nu met de corona regels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De augustusaanbieding smaakte heerlijk, komen snel weer terug!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goede prijs & lekker.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, smaakvol.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed van smaak. Voor ons al jaren de beste uit de regio.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Van bestellen tot het ophalen zeer goed! Makkelijk en duidelijke site en na het betalen direct een bevestiging per mail. Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd, top geregeld!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar. Het eten was weer heerlijk

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst ontbrak de kroepoek. Jammer. Als ik het tegoed houd wordt de beoordeling vijf sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten perfect Alleen niet meer in de nacht een mail sturen voor een beoordeling. Er zijn ook mensen die willen slapen

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaker besteld. Lekker eten en op enkele keer na eten altijd op tijd klaar om afgehaald te worden.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten. Bestellen online erg handig...

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was zo droog dat we 80% direct in de afvalbak hebben gegooid. Wij zijn uitgegeten bij China Dragon.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu besteld en voor het geld een grote hoeveelheid. We hadden babi pangang de smaak was goed, fou yong hai en kipgerecht waren nogal flauw van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was echt weer heerlijk!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd geleverd, smakelijk gegeten.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kon het eten op tijd ophalen en het smaakte geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!! Het was erg handig om online te bestellen en het eten was zoals gewoonlijk, erg lekker.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig hoe bestellen en betalen vanaf de site geregeld is. Ik kon m’n bestelling op een afgesproken tijdstip ophalen. Stond keurig ingepakt al helemaal klaar. Helemaal Corona-prof op deze manier, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, grote porties, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is alleen vreemd als je alles van tevoren afrekent, je ook €0,25 transactie kosten moet betalen. Gaat mij niet om het kwartje maar vind het vreemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling plaatsen en betalen was duidelijk en simpel. Tijd aangeven dat je wil ophalen. Met ophalen in het restaurant was ook heel duidelijk en snel. Eten waar het om draait was prima en ruim voldoende hoeveelheid.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en het stond op tijd klaar zoals afgesproken. Kortom: Top👍

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanaf het begin dat zij begonnen zijn in Nootdorp halen of eten we daar. Alles wat we nemen is altijd smaakvol en voldoende de eigenaren doen er alles aan om je te laten genieten van hetgeen ze je aanbieden. Ga zo door.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu afgehaald. Uitstekende kwaliteit niets op aan te merken.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice kwaliteit en vooral maandmenu zeer uitgebreid, lekker en veelzijdig. Aanrader als je even geen zin hebt om zelf te koken. Online bestellen en betalen tijd reserveren dat je t ophaalt perfect geregeld allemaal.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd klaar, zoals altijd.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd snel gereed en goed eten

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het heel makkelijk om te bestellen en het stond keurig klaar op de aangegeven tijd. Prima!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegaan, mijn dochter kon het zo afhalen, top!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Voor het eerst online besteld. Erg gemakkelijk en het stond op tijd klaar! Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, ik vind het wel wat zo via de website bestellen. Alles op tijd, eten smakelijk als van ouds. Van mij krijgen jullie een tien!!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maandmenu

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Ik ben erg blij met de vernieuwde online bestel procedure

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, ik vind dat wel wat, zo bestellen via de website. Over gisteren deze opmerking: wij bestelden nummer 81 met VEGETARICHE nassi. Uiteraard, toch? We bestelden ook nummer 161 met chinese bami. We kregen VEGETARISCHE chinese bami. Lief bedacht, daar niet van, maar we hadden toch liever GEWONE Chinese bami gehad, dus met vlees.. Een volgende keer beter, toch?? Nu nergens meer over praten, goed? Groeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde bestelling mee gekregen na online te hebben besteld. Naast het maand menu kregen we 3x Foeyonghai mee i.p.v. Babi pangang & Kong Pai Kai (+Nasi). Was een beetje eenzijdige maaltijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag kip loempia's besteld. Lagen keurig op tijd klaar. Helaas in een enkele zak en de olie droop er uit. Was goed van smaak en temperatuur. Veel taugé, ei en kip. Verder best tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en goed verzorgd. Alleen jammer dat je kosten moet betalen wanneer via ideal betaald. en zelf het eten ophaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, jammer dat er geen standaard kroepoek bij zit! Miste net even die bite.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer is de bestelling niet compleet!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Al was de ketjap heel erg zoet. Waar ik erg ontevreden over was, was de service en tijd. Voor 18u besteld met ophaaltijd van 18.30u. Via mail werd dat zomaar 19u gemaakt. Ik was op tijd, maar uiteindelijk was het eten er 19.40u. Daarbij konden jullie geen enkele tijdindicatie afgeven en ook geen enkele aanbieding van een drankje van het huis ofzo. Mijn kind heeft hierdoor erg laat gegeten en naar bed gegaan met volgende dag school. Niet tof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en veel alleen de wachttijd was wat lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De online bestellen is goed gegaan. Het ophalen is minder goed. Alle begrip voor de 1,5 meter afstand en daardoor de lange rij tot buiten het restaurant. Er is maar 1 rij voor ophalen van reeds betaalde bestellingen en het nog moeten bestellen. Hierdoor sta je te wachten in de rij terwijl je eten allang klaarstaat bij de kassa. Op het moment dat je dan langs de rij loopt op je al betaalde en klaarstaande bestelling op te halen wordt in de rij gezien als voordringen...meer duidelijkheid bij de ingang over op te halen betaalde bestellingen is de oplossing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en snelle afhaal service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten goede service.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geleverd. Lekker eten. Meer dan voldoende

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

vers eten goed verzorgd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben hier regelmatig bestellingen geplaatst wat altijd zeer succesvol was. Helaas deed ik het nu voor de eerste keer via de site en ging het mis. Afgesproken tijd was niet helemaal haalbaar en ik miste een gerecht van de bestelling. Gelijk gebeld en ze zouden het goed maken. Wacht dus af voor de volgende keer.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes optijd klaar. Snelle service en prima eten

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer was het deze keer weer heerlijk en hebben we er als gezin smakelijk van gegeten. Helaas is het uit eten gaan nog niet ideaal maar zodra het weer kan zullen we zeker weer komen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Digitaal bestellen en betalen is handig en werkte prima. Een minpunt was, dat het 25 minuten later klaar was om mee te nemen, dan gemeld bij de bestelling. Zeker in Corona tijd wacht ik die 25 minuten liever thuis dan in de wachtruimte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu een aantal keer gebruik gemaakt van online bestellen, helemaal perfect!!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk zoals altijd

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heel erg lekker!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar , eten is altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snell afhandeling vd bestelling en weer heeeerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat helaas een bak nasi bij de bestelling terwijl ik bami besteld had.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig bestelsysteem. Alles stond klaar op het afgesproken tijdstip. Het eten b was goed, warm en smakelijk gegeten.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Makkelijk om online te bestellen,ideaal!,

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: vriendelijke dame, goede service en heerlijke gerechten!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat online bestellen En smaakte weer fantastisch zoals altijd *****

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eindelijk weer open. alhoewel op bestelling , uitstekende kwaliteit , heerlijk gegeten , snelle bediening. dank voor de heerlijkheden.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte niet, normaal wel.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig, netjes, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op afgesproken tijd klaar en zoals altijd op het eten niets aan te merken! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben er heel tevreden over ,deed het vaak per telefoon,maar dit is nog makkelijker.lekker thuis je bestelling doen,het zou nog mooier zijn als het ook nog kon worden thuis gebracht. Vr Gr.A den Hamer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Het online bestellen ging zonder problemen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online bestellen is zeer goed verlopen. Fijn dat deze mogelijkheid geboden wordt en ook in het restaurant Is het prima geregeld.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kipsate was koud

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en ruime porties. Echt één van de betere Chinese Restaurants.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar, de looplijnen in het restaurant waren duidelijk en het eten lekker als altijd!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend, goede smaak, super warm, echt tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en het was goed georganiseerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit mag van mij altijd zo blijven. Voor jullie dan een kleine aanpassing in het restaurant maken als er gasten zijn, dat die dan geen last van de afhaalklanten hebben als ze die weggaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed heerlijk maand menu . Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker en genoeg voor de volgende dag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Goed warm en ik had online besteld. En het was op tijd klaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Het was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen. Bij het afhalen op de afgesproken tijd was de bestelling al klaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ouderwets lekker en ruim voldoende. 👍 Bedankt en tot de volgende keer. 😉

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op afgesproken tijdstip stond het klaar voor afhaal.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, stond klaar op afgesproken tijd om afgehaald te worden.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we altijd eten van een goede kwaliteit. Eten was op de bestelde tijd klaar ondanks de drukte. Dit zijn mensen met passie voor de zaak. Jammer is het restaurant zelf dicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Ook meer dan genoeg, de twee porties waren genoeg voor 3 man (niet al te grote eters). Vooral de garnalen met zwarte pepersaus vielen erg in de smaak.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Prima verzorgd en rijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk om weer een keertje Chinees te kunnen eten. Het eten was erg lekker

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed restaurant lekker eten